vervoer – Dierencrematorium Apeldoorn

Wij kunnen ook je overleden
huisdier thuis ophalen

Vervoer

Wij bieden 3 verschillende manieren van vervoer aan. Door onze gunstige ligging in Apeldoorn Zuid (nabij snelweg) zijn wij goed bereikbaar voor jou en je huisdier of je uit Apeldoorn komt of 1 van de omliggende gemeentes.

Thuis opgehaald

Je huisdier wordt bij je thuis opgehaald en we kunnen dan desgewenst alle mogelijkheden samen doornemen. Dit kan natuurlijk ook op een later moment als je dat prettiger vindt. Uiteraard mag mandje, dekentje, knuffeltje of speeltje mee. Je kunt de dag na de crematie de as, op afspraak, bij ons ophalen. Wij kunnen desgewenst ook de as weer bij je thuis brengen.

Dierenarts

Wij halen je huisdier op bij de dierenarts. Zodra wij je huisdier hebben opgehaald nemen wij direct contact met je op om je wensen door te nemen en een afspraak te maken. Je kunt er voor kiezen de as door ons te laten brengen naar je huisadres of naar de dierenarts. Je dierenarts zal dan contact opnemen wanneer zij deze as hebben ontvangen.

Eigen vervoer

Ook is er de mogelijkheid je huisdier zelf naar ons toe te brengen. Je huisdier kan je op een dekentje of in een mandje leggen. Wanneer je langs wilt komen, kun je het beste van te voren even bellen, zodat we de tijd voor je hebben om jou en je huisdier op te vangen en je wensen te kunnen bespreken.  

Haal-/ brengservice per rit:

Apeldoorn: € 40,-
Buiten Apeldoorn: € 40,- + 0,25 per km
Ophalen/wegbrengen dierenarts: € 40,- + 0,25 per km buiten Apeldoorn