Laat ons u bijstaan
in uw gemis

Onze diensten

Welke crematie u ook kiest, bij Dierencrematorium Apeldoorn worden alle dieren met evenveel respect behandeld. Wij vinden het afscheid na overlijden belangrijk, dat kan dan ook in een van onze huiselijk ingerichte kamers en daar spreken we graag samen met u alle mogelijkheden door. Wij bieden de volgende crematies aan:

Individuele crematie

Bij een individuele crematie wordt uw huisdier alleen gecremeerd, hierdoor is het mogelijk de as mee te nemen. U krijgt deze mee in een asdoosje en tevens ontvangt u een crematiecertificaat. Wij kunnen de as bij u thuis of bij uw dierenarts brengen. Zij zullen dan contact met u opnemen wanneer zij deze hebben ontvangen.

Collectieve crematie

Uw huisdier wordt samen met maximaal 3 andere dieren gecremeerd. Dit wordt wel volledig gescheiden van andere huisdieren gedaan, zodat de asresten separaat blijven. U ontvangt een crematiecertificaat en u kunt de as meenemen in een asdoosje of urn. Bij deze optie kunt u er ook voor kiezen om de as bij u thuis of bij uw dierenarts te laten bezorgen.

Anonieme crematie

Als u kiest voor een anonieme crematie, zal uw huisdier met meerdere gecremeerd worden. U ontvangt wel een certificaat, maar het is niet mogelijk om de as terug te krijgen Na afloop van de crematie ontvangt u van ons een bericht met de datum en exacte tijdstip van de crematie. Wanneer u ervoor kiest dat wij de as voor u gaan uitstrooien op een mooie plek op de Veluwe, krijgt u daar een bericht van. Wij maken via onze website en social media bekend welke huisdieren er op welke dag worden uitgestrooid. Dit natuurlijk alleen als u hiervoor toestemming geeft, wij houden rekening met al uw wensen en privacy.

Urnen & As sieraden

Bij de individuele en collectieve crematie krijgt u van ons de as (1 dag na de crematie) in een asdoosje mee, maar u kunt ook een persoonlijke urn of sieraad kiezen. Wij hebben een ruime keuze uit mooie urnen en sieraden. U kunt, na het terugkrijgen van de as rustig even rondkijken of op een later moment terugkomen.

Neem gerust contact met ons op

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van
09:00 tot 19:00 en zaterdag en zondag van 10:00 tot 15:00

055 – 20 32 622

Openingstijden:
ma. t/m vr. van 09:00 – 17:00 | za. van 10:00 – 13:00

Bezoekadres:
Nagelpoelweg 9 | Apeldoorn