onze diensten – Dierencrematorium Apeldoorn

Laat ons je bijstaan
in jouw gemis

Onze diensten

Welke crematie je ook kiest, bij Dierencrematorium Apeldoorn worden alle dieren met evenveel respect behandeld. Wij vinden het persoonlijk afscheid nemen na overlijden belangrijk, dat kan dan ook in een van onze huiselijk ingerichte kamers en daar spreken we graag samen met je alle mogelijkheden door. Wij bieden de volgende crematies aan:

Individuele crematie

Bij een individuele crematie wordt je huisdier alleen gecremeerd, hierdoor is het mogelijk de as mee te nemen. Je krijgt deze mee in een asdoosje en tevens ontvang je een crematiecertificaat. Wij kunnen ook de as bij je thuis of bij de dierenarts brengen. Zij zullen dan contact met je opnemen wanneer zij de as hebben ontvangen.

Gezamenlijke crematie

Je huisdier wordt samen met maximaal 3 andere dieren gecremeerd. Dit wordt wel volledig gescheiden van de andere huisdieren gedaan, zodat de asresten gegarandeerd separaat blijven. Je ontvangt een crematiecertificaat en je krijgt de as mee in een asdoosje of urn. Bij deze optie kun je er ook voor kiezen om de as thuis te laten brengen of bij de dierenarts te laten bezorgen.

Standaard crematie

Als je kiest voor een standaard crematie, zal jouw huisdier met meerdere gecremeerd worden. Bij deze vorm van cremeren wordt de as niet van elkaar gescheiden gehouden. Je ontvangt na afloop wel een certificaat met daarop de datum en tijdstip van de crematie, maar het is niet mogelijk om de as terug te krijgen. Wij strooien dan de as, namens jou, uit in het grote beukenbos bij Hoog Buurlo op de Veluwe.  Desgewenst krijg je daar een bericht van. Wij maken sowieso via onze Facebookpagina bekend wanneer we de as van de diertjes hebben uitgestrooid.  

Urnen & As sieraden

Bij de individuele en gezamenlijke crematie krijg je van ons de as (1 dag na de crematie) in een asdoosje mee, maar je kunt ook een persoonlijke urn of sieraad kiezen. Wij hebben een ruime keuze uit mooie urnen en sieraden. Wanneer je op dat moment nog geen keus kunt maken, kan je natuurlijk op een later moment terugkomen. 

Neem gerust contact met ons op

Openingstijden
maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:00
zaterdag 10:00 –  13:00
zondag op afspraak

Wij zijn na sluitingstijd telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag van 17.00 tot 19.00
Zaterdag  13.00 tot 15.00 
Zondag van 10.00 tot 15.00

Nagelpoelweg 9 
7333 NZ Apeldoorn